sâmbătă, 4 august 2012

Mesajul de felicitare al primului-ministru Victor Ponta pentru echipa masculina de sabie a Romaniei

sâmbătă, 4 august 2012
Primul-ministru Victor Ponta felicita echipa masculina de sabie a Romaniei pentru cucerirea medaliei de argint la Jocurilor Olimpice de la Londra.

„Felicit echipa masculina de sabie a Romaniei pentru performanta remarcabila obtinuta la Jocurile Olimpice de la Londra. Salut si admir determinarea cu care Rares Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu si Alexandru Siriteanu s-au luptat pana la ultima tusa pentru a aduce tarii noastre medalia de argint, la finalul unei zile pline de suspans pentru toti iubitorii de scrima, si nu numai.

Le sunt pe deplin recunoscator, atat baietilor nostri, cat si tuturor celor care au facut posibila performanta de azi. Avem toate motivele sa fim mandri si sa le multumim pentru munca si efortul depus ani de zile pentru aceasta clipa de fericire adusa unei natiuni intregi. Prin sabiile lor, Romania cucereste respectul si admiratia intregii lumi. De aceea, imi doresc foarte mult ca performanta lor sa aduca scrimei popularitatea pe care o merita cu adevarat.


Gratie echipei masculine de sabie, delegatia tricolora obtine cea de-a saptea medalie la Jocurile Olimpice din 2012, palmaresul Romaniei imbogatindu-se astfel cu un total de 300 de medalii olimpice.

Ii asigur pe sportivii nostri ca Guvernul pe care il conduc va face toate eforturile pentru a-i sprijini si pentru a le oferi conditiile necesare reeditarii acestor performante”, a declarat primul-ministru Victor Ponta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates