vineri, 17 august 2012

Vreți Inițiativa Civică de Centru Dreapta să fie un partid politic?

vineri, 17 august 2012
Mihai Răzvan Ungureanu: Ne transformăm în partid politic sau rămânem un grup de discuții? Este întrebarea adresată ieri de MRU.

Mihai Razvan Ungureanu este citat pe pagina de Facebook a Initiativei Civice de Centru Dreapta, miscare al carei membru fondator este, cu un indemn la transformarea acestui ONG in partid politic. Mihai Razvan Ungureanu a caracterizat si celelalte miscari politice de dreapta, PDL fiind "un partid mare, dar care nu si-a baut inca ultimul pahar de cucuta", iar Noua Republica "un partid fara trecut, fara prezent si fara viitor"

"Avem sedii in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad, Brasov, vom avea in curand si la Iasi, la Constanta, la Ploiesti, vom mai avea cateva in Bucuresti si vom acoperi toata tara, asa ca pana duminica astept raspunsurile voastre la intrebarea: ne transformam in partid sau ramanem un club de discutii, o bâzâială etica pentru partidele politice?", a mai spus MRU, care a continuat cu o caracterizare a celorlalte partide existente pe esicherul de dreapta al politicii romanesti. Citește mai mult...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates